Toimitusehdot

Toimitusehdot

Yleistä

Lumiactiveworld on Levi Watersport Complexin  ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Levi Watersport Complex,  3207132-1, Isotaalontie 1 99130 Sirkka. Levi Watersport Complex pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Klarna . Voit maksaa ostokset luottokortilla, pankkikortilla ja klarnan muilla maksuvälineillä.

Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä on Postin kuljetuspalvelut.


Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.

Toimitusaika

Pääsääntöisesti toimitusaika on 5-6  vuorokautta, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.

Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien.

Palautuksesta on sovittu erikseen Levi Watersport Complex Oy.n kanssa. Palautettava tuote tulee palauttaa avaamattomana ja lappujen tulee olla paikallaan. Käytetyillä vaatteilla ei ole palautusoikeutta

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.


Email: lumisurfworld@gmail.com